• Auto Volkswagen Polo
  Auto Volkswagen Polo
  De la 19 € / Zi
 • Auto Skoda Rapid
  Auto Skoda Rapid
  De la 25.13 € / Zi
 • Auto BMW X1 4x4
  Auto BMW X1 4x4
  De la 128 € / Zi
 • Auto Citroen C4 Automat
  Auto Citroen C4 Automat
  De la 21.10 € / Zi
 • Auto Citroen C4 HB
  Auto Citroen C4 HB
  De la 20.60 € / Zi
 • Auto Renault CLIO
  Auto Renault CLIO
  De la 22.00 € / Zi

Despre noi

Fly Rent  Inchirieri Auto Bucuresti, este o companie cu peste 7 ani de experienta in sectorul de inchirieri de masini care va ofera servicii la preturi avantajoase. Suntem o echipa de profesionisti care consiliază și vă informează cu privire la autovehicul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Oferim non stop, servicii de inchirieri masini Bucuresti cu livrare imediata si gratuita. Beneficiati acum de avantajele serviciilor noastre. Fie pentru agrement sau pentru afaceri, inchirierea unei masini este cea mai buna opțiune atunci cand calatoresti.

Punctul nostru forte, este punctualitatea si profesionalismul Indiferent ca doriti sa calatoriti in Romania sau in strainatate, pentru afaceri sau in scop turistic, firma noastra va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru o calatorie placuta si sigura. Noi garantam calitatea serviciilor datorita standardului ridicat al autovehiculelor ce le detinem, acestea fiind dotate cu ultimele sisteme de siguranta si confort oferite de producator.

Tocmai de aceea noi acordam un maxim de importanta intretinerii autovehiculelor. Toate masinile din flota sunt proprietatea firmei noastre.

Prin serviciul nostru de Rent a Car Bucuresti vă garantam servicii premium de livrare si colectare cat si in cazul unui eveniment neplacut cu masina inchiriata de la noi. Serviciile noastre, se caracterizeaza prin servicii exclusive, capabile să răspundă nevoilor tot mai dinamice ale clienților și nevoia lor tot mai mare de bunăstare, de satisfacție și confort.

Pentru a face o rezervare sau pentru a te convinge ca avem cele mai competitive preturi va rugam sa completati formularul de pe această pagină. Daca aveti orice intrebari sau sugestii nu ezitați să ne contactați prin telefon sau formularul de contact disponibil pe acest site .