• Auto Volkswagen Polo
  Auto Volkswagen Polo
  De la 19 € / Zi
 • Auto Skoda Rapid
  Auto Skoda Rapid
  De la 25.13 € / Zi
 • Auto BMW X1 4x4
  Auto BMW X1 4x4
  De la 128 € / Zi
 • Auto Citroen C4 Automat
  Auto Citroen C4 Automat
  De la 21.10 € / Zi
 • Auto Citroen C4 HB
  Auto Citroen C4 HB
  De la 20.60 € / Zi
 • Auto Renault CLIO
  Auto Renault CLIO
  De la 22.00 € / Zi

Termeni si conditii

Informatiile prezentate aici reprezinta un rezumat al termenilor si conditiilor de inchirieri masini Fly Rent Inchirieri Auto Bucuresti .Rezervari preplatite
Pentru orice rezervare preplatita clientul primeste o reducere de 10%-15% din tarifele standard. In caz de anulare a rezervarii suma nu va fi returnata clientului. Inchirierile preplatite pot fi modificate cu 48h inainte de rezervare fara costuri aditionale in functie de disponibilitate.

Rezervari online
Dupa efectuarea rezervarii online, clientul primeste confirmarea prin e-mail cu o rezervare provizorie.
Este obligatorie confirmarea rezervarii – prin reply la e-mail.
Rezervarile vor fi confirmate doar pentru o clasa auto, nu pentru un anumit tip/model de masina. Este posibil ca unele clase auto sa nu fie disponibile la anumite birouri de inchiriere Fly-Rent  Inchirieri Auto.
Nu se aplica taxa de rezervare sau de anulare a rezervarii.

Modificarea rezervarii
Odata confirmata, modificari ulterioare aduse rezervarii dumneavoastra pot afecta pretul si/sau disponibilitatea vehiculului. Daca este necesar sa modificati sau sa anulati rezervarea, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@fly-rent.ro in care sa specificati numarul rezervarii.

Varsta si permisul de conducere
Pentru a inchiria un autoturism de la Fly Rent Inchirieri Auto Bucuresti varsta minima obligatorie este de 21 de ani.
Pentru persoane in varsta de pana la 25 de ani, se aplica o taxa suplimentara de 20 euro.
Persoanele care inchiriaza, cat si soferii suplimentari, trebuie sa detina permis de conducere de cel putin 12 luni.
Nu se accepta copie a permisului de conducere, dovada de circulatie sau permis de conducere expirat.

Sofer Aditional
Daca alta persoana intentioneaza sa conduca masina, acestea trebuie sa fie prezenta in momentul inchirierii, pentru a fi adaugata pe Contractul de Inchiriere.
Soferul aditional are aceleasi obligatii dar si drepturi ca si soferul principal.
Nu se percep taxe suplimentare pentru un sofer aditional.

Documente necesare la preluarea masinii
Urmatoarele documente trebuie prezentate la preluarea autoturismului :

 • * act de identitate sau pasaport valid
 • * permis de conducere valid
 • * dupa caz, cardul de credit/debit acceptat de catre Fly Rent Inchirieri Auto.

Metoda de plata
Plata integrala se face in avans in momentul semnarii contractului de inchiriere.
Soferul principal trebuie sa detina dupa caz un card de credit valid. Detaliile cardului de credit vor fi preluate in momentul inchirierii.
Fly Rent Inchrieri Auto accepta carduri de credit/debit: MasterCard/EuroCard, Visa/Electron. Plata cu numerar se accepta dupa caz.
Indiferent de mijloacele de plata utilizate, Fly Rent Inchirieri masini Bucuresti isi rezerva dreptul de a efectua orice verificari necesare si de a aproba sau refuza inchirierea.
Costul inchirierii este calculat in EURO
Contravaloarea totala a inchirierii se factureaza in RON la cursul de vanzare BNR.

Returnarea vehiculului inainte de termen
Daca autovehiculul este returnat inainte de termen nu se vor returna banii pentru zilele ramase nefolosite indifferent de situatie.

Trecerea frontierei
Inchirierea pentru trecerea granitelor Romaniei este permisa numai cu acordul in prealabil al agentului Fly Rent Inchirieri Auto.
In cazul in care clientul va iesi in afara granitelor neautorizat, Fly Rent a Car Bucuresti isi rezerva dreptul de a instiinta autoritatile competente (politie, politia de frontiera) si de a incasa clientul echivalentul a 250 euro sub forma de penalizare.

Livrarea/returnarea autoturismului
Fly Rent Inchirieri Auto Bucuresti va ofera livrarea/returnarea autoturismului contra cost pe toata raza orasului.
Serviciul de livrare si returnare este disponibil la cerere si depinde de disponibilitatea personalului de la biroul de inchirieri Fly Rent inchirieri masini Bucuresti.
Autoturismele pot fi livrate contra unei taxe de 20 euro in timpul orelor de program (Luni - Duminica: 08:00 - 19:00)

Taxe Suplimentare

Taxa de aeroport
Se percepe o taxa suplimentara pentru fiecare inchiriere intr-un aeroport: de 15 EURO

Sofer Tanar
Pentru soferii cu varsta cuprinsa intre 21 – 25 ani o taxa de 20 euro/inchiriere se aplica.

Taxa Dislocare
Returnarea autoturismului este posibila intr-un alt birou de inchiriere in Romania. Cererea va fi confirmata sau refuzata, in functie de disponibilitatea de dislocare a autoturismului solicitat.
Se va percepe o taxa pentru dislocare intre 30 EURO si 200 EURO.

Echipamente suplimentare:
In cazul deteriorarii echipamentelor suplimentare (gps, scaun copil, lanturi zapada) clientul este responsabil cu plata integrala a costului lor.

Alte taxe suplimentare:

 • * cheia sau documentele masinii pierdute: 100 EUR
 • * murdarie excesiva vehicul sau tapiterie patata/arsa: 50 EUR
 • * pierderea sau deteriorarea placutelor de inmatriculare: 50 EUR/buc

 

Returnarea vehiculului
Vehiculul trebuie returnat in data si la ora stabilita in contractul de inchiriere.
Returnarea autovehiculului cu o intarziere de pana la 1 ora fata de data si ora mentionata in Contract nu ocazioneaza taxe suplimentare. Pentru o intarziere mai mare de 1 ora se percepe un tarif suplimentar egal cu contravaloarea unei zile de inchiriere la tariful de lista.

Combustibil
Toate autovehiculele trebuie returnate cu rezervorul la fel cum au fost primite, in caz contrar se va aplica o taxa de realimentare de 2 euro/litru.

Asigurare
Clientul/soferul autorizat este acoperit de raspunderea civila, in cazul unui accident. Clientul/soferul autorizat poate fi raspunzator in fata legii pentru daune care nu pot fi acoperite de asigurarea RCA. Clientul este raspunzator pentru avarierea sau furtul vehiculului Fly Rent Inchirieri Auto in limitele unei sume maxime (franzisa).
Micsorarea responsabilitatii in caz de coliziune (CDW)
CDW acceptata reduce, indiferent de vina, responsabilitatea financiara a persoanei care inchiriaza masina, la suma minima obligatorie pentru pierderea sau avarierea autoturismelor Fly Rent Inchirieri masini Bucuresti si a pieselor de schimb sau accesoriilor sale, cu exceptia furtului sau vandalizarii.
Chiar daca CDW a fost acceptata sau nu, clientul este responsabil pentru remedierea integrala a daunei, daca aceasta a fost cauzata de:

 • * conducerea sub influenta drogurilor sau a alcoolului;
 • * daca clientul nu a oprit dupa producerea unui accident si nu a luat masurile necesare, adica nu a anuntat politia, nu a aflat numele si adresele partilor si martorilor implicati;
 • * utilizarea in scopuri ilicite/ilegale, cum ar fi contrabanda, furtul, transportul ilegal de articole sau bunuri etc.;
 • * conducerea masinii cu sarcina depasita, incalcarea limitei legale de viteza.
 • * conducerea masinii de catre persoane neautorizate, adica sub limita de varsta, nedeclarate si nementionate in Contractul de inchiriere;
 • * conducerea vehiculului in afara drumurilor publice, in munti etc.;
 • * utilizarea vehiculului pentru orice tip de curse sau competitii, inclusiv ca pacemaker in cadrul curselor
 • * nerespectarea: culorii semaforului, indicatorului de STOP, a limitei de viteza, intrarea pe contrasens, conducerea pe contrasens, pe drumurile cu sens unic;

 

Protectie impotriva furtului (TP)
TP acceptata ofera protectie in cazul pierderii sau avarierii vehicului Fly Rent Inchirieri Auto Bucuresti prin sau in urma furtului sau a tentativei de furt.
Va rugam sa retineti ca, in cazul nefericit al unui accident, trebuie anuntata cea mai apropiata sectie de politie si trebuie obtinut un raport de constatare a accidentului sau constatarea amiabila de accident.
Conditiile CDW si TP sunt aplicabile doar daca se prezinta procesul verbal intocmit de politie si raportul de constatare a accidentului. In caz contrar, clientul va fi responsabil chiar daca exista CDW si TP acceptate pentru toate daunele cauzate vehiculului inchiriat.

Raspunderea clientului
Cu acoperirea CDW si TP, raspunderea clientului, indiferent de vina, in caz de avarie sau pierderea masinii inchiriate sau a unor piese ale acesteia, este redusa la franzisa in valoare de la 200 Euro pana la 500 EUR.
O garantie egala cu valoarea franzisei se achita la semnarea contractului (poate fi de asemenea blocata pe un card de credit) si se returneaza la predarea in bune conditii a autovehiculului.
Clientul este responsabil pentru valoarea integrala pentru daune aduse motorului, rotilor, cauciucurilor, spatiului interior al vehiculului si sub caroseria autoturismului.

Acoperire suplimentara
Pentru a evita orice raspundere financiara in caz de furt sau de avariere a masinii inchiriate, puteti solicita optiunea SCDW (Asigurare de responsabilitate zero), SCDW exonereaza de raspundere financiara daca vehiculul inchiriat este avariat sau furat in timpul perioadei de inchiriere, include acoperire prin asigurare pentru improscare cu pietris, spargerea geamului.
SCDW nu include, daune la anvelope si daune sub caroseria masinii; daunele la interiorul masinii sau daunele la motor care nu reprezinta rezultatul direct al unui accident in trafic.
SCDW nu include daunele aduse echipamentelor suplimentare inchiriate.
Optiunea SCDW poate fi achizitionata de orice persoana cu varsta de peste 25 de ani, pentru o taxa zilnica, suplimentara, cu o valoare de la 5 EUR/zi pana la 20 EUR/zi, in functie de clasa autoturismului.
Clientul poate opta pentru optiunea SCDW in momentul semnarii contractului de inchiriere.


Asistenta Rutiera
Beneficiati de asistenta rutiera 24h/24 pe intreg teritoriul Romaniei. In cazul unei defectiuni ce nu tine de vina clientului asistenta este oferita gratuit. In caz contrar clientul va suporta intreaga suma pentru asistenta oferita.
Daca masina defecta nu se poate repara in cursul aceleasi zile va fi oferita o masina de schimb in maxim 24 h de la data producerii evenimentului/defectiunii.